lördag 29 oktober 2011

Happy Halloween !

noni nyt oon lähös mimille! piti olla siel jo viidelt mut kaikki tietää jo et tuun myöhäs nii ei ne mitää ihmettele! :)
jajoo oon siis enkeliii koska se sopiii mulle ;)
she could be your bad girl while I can be your good girl
she could be your devil while I can be your angel <3

söndag 23 oktober 2011

The Uninivted

katoin just mammankaa tää The Uninvited. En nyt sanois et se oli mikää hyvä, vaa sellane ookoo. Se ei ees ollu pelottava :)

He May Be Ugly To You, But To Me He Is Perfect ♥

eilen mentii hannankaa vähä aikaa kontsuu. Mul oli Samin takki päällä ja olin laittanu niihi taskuihi mun rahat, dösäkortin ja kotiavaimet. Sit ku olin Alepas se tulii takaapäi sillee et 'Laura mä haluun mun takin takas!'. Mä annoin sen sillee nopeesti ja unohdin ottaa mun kamat. Voi että, tä tapahtuu aina mulle :')
Emma ja Hanna tuli meille yöks. Meil oli iha chillii, puhuttii kaikist jätkist ja kerrottii salaisuksii niinku kuluuki tyttöjen sleepoveriil ! :)
meijän piti kattoo yht kauhuleffaa mut sit me nukahdettii. Heräsin silti viidelt aamul ja herätin Emmaa ja Hanna ja katottii sellast leffaa ku Amusement. Ei se nii hyvä ollu, mut ihan jees. Sen jälkee mentii takas nukkuu. Kaikki kolme nukuttii samas sängys ja nukuttii yhtee asti. :)
joo mut tosi ihanaa oli, mul on aina kivaa nää mun tyttöjenkaa! vähä vaa kaduttaa et syötii nii vtun paljon.



Even how much you wish you could pretend, the fantasy of her has got to end,
Two different persons, a little the same, but I wish we'd both play in another game

lördag 22 oktober 2011

Värjäämää hiukset >>

tänää meen värjäämää hiukset tummanruskeiks. Niist saattaa tulla mustat mut ei se mun mielest mitää mulle sopii tummat hiukset

Hyvää Huomenta!

näin toki taas unta demoonihanhist. Haha se on mun ikuinen painajainen, en taida tykkää hanhist.. :)
joo heräsin siit ku Coca, Mundo ja Baby tuli hyppää mun päälle ja arvaa mitä; Mundo puri mua korvaa ja sit se nielas mun rustokorun. Haha, pakko ostaa uuden :')
noni mut tänää men FIOLLE koska tutustuin siel yhtee ihanaa jätkää ja toivottavasti se on siel tänää <3 myöhemmin mennää koneesee! :)
puspus

Himas!

tulin just himaa 5 minaa sitte. Mamma rupes taas skitsoo mulle et oisin muka juonu ja et 00.11 on liian myöhä tulla kotii. En vaa jaksanu kuulla sen sössötteluu se kuulostaa iha niilt jätkilt mun koululst. ''Laura sä oot alkoholisti ja taas sä oot vetäny kunnon kännit''. Ha-ha. Tiedoks vaa teille nii en juonu tänää MITÄÄ ja en mä ennenkää ku ne on haukkunu mua spurguks oo juonu.
Aw muuten, tutustuin ihanii jätkii tänää. Eka R****, olin senkaa vähä aikaa makuhuonees ja puhuttii ja tällee :) sit myöhemmin konees nii tutustuin yhtee S**** ja seki on ihana <3 :)
nii muten konees tänää nii Veera flippas iha kybäl se oli juonu iha liikaa sit se makas vaa maas ja ei saanu happeee soitettii sinne poliisit ja ne tuli hakemaa. Säälin Veera ja must tuntuu et oon vitun paska frendi ku annoin sen juoda nii paljo ku ite olin selvinpäi. Nyt se jäi kii mun takii :(
mut emmä täs mitää muut men nyt nukkumaa. Huomen on uus päivä ja aijon huomen puhuu Veerankaa ja kysyy silt et miten menee ja ookse suuttunu jne.
Hyvää yötä <3
some parts of me reminds me of her,
some parts of me look just like her,
so you gave it a shot and look what you got,
I'm nothing like her weather if you like it or not

fredag 21 oktober 2011

15.10

okeii on nyt lähös. Otan Babyn mukaa, pakko. Elii entiiä jos meen Fiolle sanon ehk vaa et Hanna tulee mun puolest. Meen suoraa kamppii näkemää Sofiaa ja Veeraa ja sit nähää miten menee :) kirjoitan lisää jos meen himaa tänää, puspus <3

If he didn't call when he promised, he probably doesn't deserve you

Mä vihaan sitä ku joku josta en pidä tulee munkaa samaa sporaa/dösää/metroo. Koska sit se on sillee et sun pitää istuu siiin aika sen lähel koko matka, ja sä toivot vaa et se ei näkis sut ja sit se näkee... Pari kertaa käyny näin. Mut voihan niit vaa sivuuttaa. :)

Ja sit mä vihaan ku ihmiset et vastaa puhelimeee ku niille soittaaa tai jos ne laittaa äänettömälle, tai sit jos joku lupaa et ne soittaa sulle ja ei soita. Hehe oon vähä hermostunu ku se yks ei haluu täl hetkel vastaa puhelimee, no mut ihansama meen ny laittautuu ja sit lähen ulos.
You can't just judge people basing on how their fingernails look

Croquembouche♥

kaikki jotka tuntee mut tietää et rakastan olla keittiös ja laittaa ruokaa ja tällee :) näin just tv:st joku Master Chef Australia ku ne laitto tälläsen croquembouchen ! mäki haluun tehä tän! meen huomen ostaa kaikki ainekset ja yritän tehä tälläsen! jos onnistuu nii laitan tänne sit kuvan mun omast croquebouchest. :)

kooht ulos

vittu mikä hidas päivä :D en oo tehny mitää muuta ku makaa sohval ja kattonu telkkarii. En ees kuntele ku mamma valittaa joka viis minuutti. Se haluu et katotaa The X-files. Mul on kyll iha sama mut meen tunnin pääst ulos tai sinne fiolle ennenku meen tapaa Veeraa stadis. Veeran jätkä ei haluu et Veera hengaa munkaa, en oo iha varma miks. Se voi olla siit ku olin sen jätkänkaa ennenku se meni Veerankaa yhtee, tai se voi olla siit ku kusetin sille et oon bii ku olin kännis ja nyt se varmaa luulee et yritän jotai. Haha, ei vittu :D

mut oon joo koht lähös, bloggaan sit enemmä ku tuun takas himaa (jos tuun takas himaa, en oikeest jaksa mammaa:) . 

We could have the world in our hands,
just you and me,
you're my king and I'm your queen

He's a good boy, longing to be a bad boy

ooon himas, meen koht koirienkaa ulos. Menin äkkii suihkuu olin poissa ehk vaa kakstoist minaa, sit ku tulin takas nii Coca ja Baby käyttäytyi iha silt ei oisin ollu poissa ainaki kaks tuntii. Aww. Ne on nii söpöi :) vaik ärsyttää pikkase ku ne aina tulee hyppii mun etee. Coca on iha tosi villi. En tiiä miten vien ne molemmat ulos samaa aikaa. No onneks en tarvii viedä Mundoo, Chicoo ja Taxaaki.
Tänään oon varmaa Mimin ja Ekunkaa ja sen jälkee meen varmaa tapaamaa Sofiaa ja Veeraa ja sen jälkee mennää varmaa kontulaan en oo viel iha varma
He's always been a good boy, always doing right,
but he longs to a badboy if so only for one night


p.s. this is weird :D

Sometimes It's not even like we're living for real

First I dreamed about gooses. I always have those dreams, what do they mean?
I woke up too late, it felt like I'd woken up in another scene,
I tried to hurry up but then she came in and started screaming,
now I know I'm useless and stupid,
I tried to hurry up but then she stole my Baby,
she claimed Baby doesn't love me and I'm nothing like I could be,
I tried to make it to work so that I wouldn't come late,
but she stopped me on my way and poured out all her hate
I tried to make excuses, but she didn't give me time,
I had to endure pain so I would understand my crime,
I tried to say I'm sorry, but she wouldn't listen to me;
'No wonder he doesn't love you, you've got nothing to bring. You may be pretty to look at, but on the inside you have nothing.'

mul oli kauhee aamu tänää. Taas mamma sai sellasen ragekohtausen. Thank you, pills, for converting my mom to a monster. No ainaki en tarvii mennä töihi. Heräsin kyll iha ajas, mut en koskaa stressaa ja oon aina vähä hidas, soitin Paulalle ja sanoin et tuun vähä myöhäs ja sit se sano et mun ei tarvii tulla ollenkaa töihi.
No jään sit himaa dataamaa :)


''You might be pretty to look at, but on the inside you've got nothing.''

torsdag 20 oktober 2011

Jealousy Is A Bitch

meen nyt nukkumaa. Aika aikaisin jos ajattelee miten kauan oon valvonu täl viikol. Mut huomen mun on pakko herää tosi aikaisin koska Hanna haluu et mä meikkaan sitä :) hehe, leikkasin sille tänää sivusiilin, näyttää aika hyvält ;) pitäis avaa oma kampaamo, tiiän jo et jossain vaihees pitäis värjää justuksen hiukset oransseiks :) mä tiiän et se olis kunnon dream coming true sille! :)
jasitseykstyhmäää ... sä oot tyhmä, vammanen, ilkee ja aivoton ja silti saat mut tälläseks..
mut joo men nukkumaa. Sweet dreams <3

While I can't stand that other girl,
I wish you all the luck in the world.
once I had you oh so close, now it's over I suppose,
play me do me don't be lame, we could both be in this game,
so come with me don't let go, I could be the one you know <3

skillnad

oh-my-god! kävin vaa kaks kertaa solariumis ja oon näköjää ruskettunu iha hirveesti! oon jo luonoltaan ruskee ja nyt oon viel ruskeempi ! onneks tää lähtee sit pari påivän pääst!
nomut on se sillee kait aika nättii olla ruskee, en nyt haluis olla mikää albiino ;)
jag kanske kan jämföra lite blek vs solbränd-bilder
hmm ehkä mä tykkään enemmän ku mun jätkä on vähä ruskettunu


kalpee vs ruskee? en oikeest tiiä. Mun mielest molemmat on iha kivoi ...sit riippuu kans ihmisest joillekki sopii olla kalpeit ja jotkut näyttää paremmalt ku ne on vähä ruskettunu ... mut ehkä mun mielest nii jätkät on vähä söpöimmät sillo ku ne on pikkase tumemmat <3

huomen tekemist

ohooo en tiiä miten mut sanoin kaikille yht aikaa et oon niittenkaa huomen. Oopsi, nomut kyll mä varmaa jotenki ehdin?
jaa-a nomut ehkä teen tällee et
17.00 meen fiolle ja oon siel kaks tuntii tai jotai
19.00 meen tapaamaa Sofiaa ja sit mennä yhes tapaamaa Veeraa
21.00 mennää vaik jepelle...

hmm.. ei jaksais yhtää mennä jepelle se asuu niin kaukana. Ehkä sanon vaa Hannalle et se tulee stadii ja ollaa kaikki siel :)



voiku kauhee päivä mul oli töissä. En oikeest jaksa sitä kiinalaista joka huuta mulle LAULAAA siel. En oikeest saa siit mitää selvää. ''Laula sina löytä joku luma tallakuva?'' siis häh oikeest mitä?
tänää olin taas vähä aikaa solariumis. Mut en taida mennä sinne enää, tää oli sit viimeinen kerta :) kyll se jotenki on iha mukavaa makaa siel, tänääki nukahdin ja näin iha kivoi unei siel, mut se on kans aik pelottavaa ku tuntuu aina silt et se koko juttu mis makaa räjähtäis.
nojoo huomen meen ehk mimin ja ekunkaa sinne fiolle :) ehkä...

onsdag 19 oktober 2011

If I ever Wake Up

noni oon taas datanu vähä liian paljon :( kello on koht 00.00. Pitäis mennä nukkuu nii et jaksan mennä töihi huomen. Mamma taas valittaa mulle kaikeist. Sen pillerit tekee siit vähä sellane. Siit asti et se sairastu ja rupes ottaa noi pillerit nii se on vaa huutanu ja valittanu mulle kaikest. Noo, sellaset ne välil on :)
Huomen meen töihin ilman meikkii, en vaa jaksa meikkaa tai laittaa hiukset. Se on välil iha kivaa kävellä ilman meikkii :)
meen ainaki nukkuu en jaksa valvoo. Hyvää yötä <3
We used to be so strong, I used to be your everything,
we used to be like magnets, you made it right in everything,
so why are you scared, why do we fall?
once we were ruling 'cause we had it all <3

Himas taas!

Sanoin mammalle et vien Babyn ulos ja sit menin itiksee ja jätin Babyn Hannankaa et se vahtis sitä sil aikaa ku meen solariumii.
Aww, noi kuvat ku olin Mimin ja näittenkaa Fiol :) oli kyll hirveen kylmää kävellä sortseil!
hyi, en oikee tykkää suomen syksyist, tääl sataa nii paljon. Joo no ainaki menin sitte solariumiii. En oo ennen käyny nii se oli vähän jännää mut se meni kait iha hyvi silti:)
soitin Hannalle ja pyysin sitä tulee mua vastaan ja se anto mulle Babyn. Baby nukahti melkee heti. Aww, se on nii söpö :)
aww se rakastaa mua! :) ja mä oon maailman paras hoitaja <3




Why are you so afraid of what belongs..

noni nyt meen solariumiii. Otan toki Babyn mukaa. Mamma haluu et otan Cocanki mut en oikeest jaksa sitä se on iha liian villi ja mä en vaa jaksa huolehtii koirist. Nii ku meen eka itiksee ja sit annan Babyn Hannalle nii et Hanna voi vahtii sitä sil aikaa ku meen solariumii , so there's my solution! ;)
sit en tajuu miks  oot tollane :( miks muutuit sillee yhtäkkii? miks haluut niit ketkä ei oikeest sust välitä?
But I hold on, I stay strong, Wondering if we still belong <3
puspus <3

mellanmål

joomoi tuli vähä syötyyy, naminam! laitan aina ku oon himas ruokaa ja jälkiruokaa mutsille ja ku sisko on meil nii sillekki. I belong to the kitchen <3 haha noei :)
söin aik paljo tänää mut meen huomen karkkilakolle ja oon karkkilakos sit 3 kuukaut :)

there are still some people who don't judge

noni kolmas päivä töissä. Tylsää niinku aina paitsi et siel oli tänää Mette, Ken ja Sebbe. Heti ku tulin nii Paula rupes huutaa mulle siit et oon myöhäs ja et jos menisin esim. stockalle töihi nii mun pitäis tulla puoltuntii aikaisemmi jne. teki mieli huutaa sille haggalle et must ei tuu mikää stockanainen vaa must tulee avokado tai doktor, det skulle kanske ha fått tyst på henne, mut pidin vaa suuni kii. Mun silmät rupes sit sepaa ja Paula luuli heti et olin pilves.
Sit ku Mette tuli jossai vaihees puhuu mulle ja istu siel mun vierel ja autto mua nii Paula tuli taas huutelee mulle jotain. Sit se sano et oon ''oansvarig, barnslig ja että jag tar inte saker på allvar''. Huhuh oikeesti, se ei taida tykkää must. Jaa mut mul on vitun sama oikeest mul on maailman paskin TET-paikka. 
Sit heti ku tulin kotii nii kaikki koirat tuli hyppelee siin mun päälle ja sit Coca puri mua huulee. Ihanaa oikeest näitte miljoonien koirienkaa <33 Ja mun silmätki on viel punaset..
Sit datailin vaa mun huonees Alexanderinkaa. Se on mun pikkune ja se halus mun hatun. Aww, se on nii söpö, mun rakas <3
There are some people who judge me. Call me whatever you want,
but there are still some people who don't judge


myöhäs

on my way to work!
oon myöhäs.. niinku yleensä. En tiiä miks oon aina myöhäs mut en voi sille mitää, oon vaa sellane. Kaikki tietää jo et tuun myöhäs ja kaikki aina valittaaa siit, mut ei voi mitää.
Kello on 09.29 ja mun työ alkaa puoltunnin pääst. En usko et ehin sinne mut ei se mitää, mitä vois tapahtuu? :)
Toivottavasti Ken tulee sinne työhön munkaa. Se oli siel eile ja se oli iha jees, en jaksais olla siel yksin sen kiinalaisenkaa joka kutsuu mua Laulaks. Aaah, ei jaksais mitää tänäää, mut silti on my way! :)
I know I remind you of her, you wish you could pretend I am what she was,
but it hurts when you realize, I'm nothing like her.

presentation

Hej jag heter Laura Mäntyniemi Salinas och det här är min första blogg. Jag bor med min mamma i roihuvuori och jag har tre syskon. Jag är halvlatino och halvsvensk så jag talar svenska och spanska och engelska och sådär lite finska :)
jag tycker om att titta när pojkar spelar koris eller fotboll eller något annat särskilt på sommaren när de är hett :) jag tycker inte om att sporta det är kanske bara två sporter som jag tycker om att göra men jag tycker att titta när andra pojkar sportar. Jag går i munksnäs högstadieskola och mina bästa vänner är typ Mimi, Eku, Anita, Marika, Hanna, Emma, Jamila, Sebastian och Sofia.
I vår familj har vi fem hundar och alla är pitbullin utom en som är en tax. Dem heter Chico, Coca, Mundo, Baby och Taxa. Alla i vår släkt är absolutister och jag är också absolutist och jag är jättesmart och jag har 9 i medeltal och när jag går ut högskolan så ska jag bli en doktor eller avokado eller nånting annat bra jobb :)
men jag ska nu sova, godnatt <3

tisdag 18 oktober 2011

Hyvää yötä :)

mä en tiedä et pitäiskö kirjoittaa suomeks, ruotsiks vai enkuks mut ihansama ..
meen nyt ainaki nukkuu. Mun koira, Baby, nukkuu aina mun vierel. Se on välil vähä ärsyttävää ku ei pysty nukkuu kunnol.
Nojaa ihansama mul on tää viikko prao-viikko, ei jaksais. Mä haluun taas kesälomaa, mul oli niin paras kesä<3 hietsu, frendit, skriba, skribayö ...:d
Mut joo men nukkumaan :)
puspus, öit <3
kesäl <3 Mimi, minä, Andrei, Anita, Marika, öö Karmenin jätkä ja Eku <3

Mun tytöt

oltii lauantaina eka fiol ja näil ja sit mentii mimille yöks. Ne katto yht leffaa, joku Sheitan tai jotai tollast. Mä nukahdin niinku aina, en koskaa pysy hereil :) !
no sit ku olin pyyhkiny meikit nii tottakai just sillo piti ottaa kuvii mut ei se mitää.
Mimi ja Eku nukahti kait heti siel Mimin huonees ja me jäätii Hannankaa Marikan huoneesee Marikankaa ja katottii niit kuvii ja neurettii sille et näytin niitten mielest iloiselt ilmapallolt joka kuvas.
No mut oli silti ihana päivä, rakastan nää mun tyttöi tosi paljon.
SBB 4ever 
M