torsdag 26 juli 2012

You want to cuddle? What are you like, a girl?

We were almost asleep when we heard the pebbles hitting the window, ha! I never thought they'd really sneak out ... I hope it was worth it.

My bubble is starting to slip away, I'm afraid of that and I don't want it. And I hate people getting in my personal space, I hate being too close, I hate when people hold my hand or hug me too much.

So why.

See, what it's doing to my head? Poor head. I should really be better at protecting it. I used to be a pro.
And I just hate it. I don't do stupid things as cuddle. Never. It's so silly!

Would I be lying if I said I'd never want to ever again?




You really should Have kept it in your Pants, I'm hearing dirty stories from your friends. Maybe you shouldn't. Kiss & Tell..

Something's seriously wrong with me.
I always love to eat, now it's like I'm hungry but I just don't want to eat. I'm not like food-hungry and maybe not hungry at all, but I feel empty. I don't want to drink, I can't sleep and I'm drowning in my own thoughts.
And I don't have a temperature, I don't have a cold.
So what's wrong with me? I've never felt this way before.
And I should be so sad because our plan didn't work but I'm so happy because .. I shouldn't be. I'm slowly letting my bubble slip away, and that would be so dangerous.

You know it's me, you recognize me in my words, don't you?
Ah, please don't do this to my head.






onsdag 25 juli 2012

I don't want to hurt you but I seem to do it just by being here.

Faan vad dåligt jag har sovit!
de här senaste fem dagarna har varit ... kan inte förklara. Det har varit jättebra och så. På Lördag var det väl  som vi gick till Linnanmäki med Alexander och så träffade vi ett par nya killar och efter det har allting varit ... confusing, kanske?
På söndag var vi med dem och det var roligt faktiskt.
På Måndag var vi på fest hemma hos Eku och vi såg inte dem där killarna men igår var dem hemma hos oss och vi hade lite hemmafest, typ, haha ..

Men sen är det ju jag. Och jag vet hurdan jag är och jag vet att jag är svår att ha att göra med .. Och jag har hört det över tusen gånger.
Why can't I talk about your feelings? Tell them what I'm feeling.'' If you don't like me or can't show it then let me go'' .. Don't push people away.

Jag känner mig beklämd. Det här har hänt tuuuuusen gånger förut och vad jag har lust att göra är att bara glömma allting och börja om ngn annanstans så slipper jag tänka på det. 

Jag vill känna mig fri och osårbar igen.













tisdag 24 juli 2012

tisdag 10 juli 2012

Home Sweet Home

Guess who's homeee bitches! Vilken fröjd. Verkligen. 
Vi är hemma hos Ale och Katja och alla är på ett skithumr´ör alla utom Chris. och alla pratar om hasch. Hahaha.
Känns bra att vara hemma! Har ingen telefon nu... Så man kan inte direkt ringa mig. Buuuh..

I alla fall, lite bilder..









AHAHAHAHHAHH kan inte sluta skratta!

måndag 9 juli 2012

Helsinki Bitchees!

Wohoo! Ubbe convinced my mom to let us go!!

Upprorisk attittyd funkar ibland, tydligen! Fick mamma att vakna upp lite och idag vid frukosten släppte hon det.

''Packa, tjejer. Vi åker till Finland idag.''

Wohoooo! See ya there!
;)

Thank You For An Amazing Day

Otroligt lyckad dag! Började morgonen med att rymma ifrån mammas håla till gömställe och möta upp syrran i stan. Vi åt en cheeseburgare tillsammans och sen på vägen till tunnelbanan såg vi ett gäng med killar som kom emot oss och dem alla log mot oss. Jag fick ögonkontakt med en som jag tyckte var helt okej (tyckte han liknade min föredettapåG Julio långt ifrån men inte nära) och han log jättegulligt mot mig men jag gick bara förbi sådär med näsan ganska i vädret. När vi tittade bak stod dem och tittade bak också, haha!
Lämnade av syrran vid tunnelbanastationen  och sen när vi skulle gå mot Gamla Stan och hem hörde vi några vissla bakom oss och det var dem. Sen började dem snacka med oss och vi gick runt överallt, plankade in i tunnelbanan, gick på Rem inne i tunnelbanan. Dem var jätteroliga och fick mig att skratta hela tiden.

(sa ändå att jag hade en pojkvän som bor i England för att dem inte ska hålla på och grejer fast det hjälpte ju inte särskilt mycket)

Sen dansade vi och skojade, vi lekte Suck & Blow med ett busskortsfodral.mitt där man väntar på bussarna inne och alla stirrade när vi bara skrattade och tappade kortet hela tiden. Det var meningen att vi skulle gå hem till dem på efterfest och remma grönt eller lila eller vad dem nu sa och dokaa pikkasen och sova över hemma hos en av dem.

Men där kom Ubbe som mamma skickat iväg efter oss och hämtade oss tillbaka till mammas håla. Det har varit en massa skrik och så men Ubbe har pratat mamma. Dem tror att vår upproriska attityd har att göra med att mamma håller på och gömmer oss undan i hålor och inte låter oss vara med våra vänner.
So it looks like we're up for a change here ...

Men omg. Tack för den här dagen, jag har haft skitkul!


















söndag 8 juli 2012

Justin Bieber har blivit bra

Sen jag hörde All Around The World för två veckor sen var jag tvungen att erkänna att han blivit bra. Hans nya låtar är heelt olikt från hans förra låtar. Jag börjar faktiskt gilla honom.

All Around The World är bäst såklart <3

...

''So she came back, in a hurry to leave. She said to pack my bags and be ready to leave. She came out of nowhere to take me a way, to a place that I've never been to before. So here we're staying and I'm scared 'cause she's Gone, she's crying on the mobile phone she's lying on the floor.
I tell her I want to go home and mother turns to look at me.
She says this is our home now and we'll never go back.''

lördag 7 juli 2012

Good Night. Sleep Tight, Don't Let The Bugs Bite

God natt, har tagit bort sminket nu och ska jag sova. Har värsta huvudvärken och känner mig annars också orolig i hela kroppen. Tog en av mormors tabletter i skåpet, hoppas det blir lättare nu då!
Hoppas att imorgon blir en finare och varmare dag än idag så kan man gå ut och sola och bada ju!
ps. Var en man som fotograderade oss idag när vi gick runt i våra rosa tröjor. Hihi, snart blir vi kändisar!


fredag 6 juli 2012

Ut och gå nu

Vi har klätt på oss, Hanna och jag. Nu ska vi ut och gå i Vällingby och se om fler gulliga killar vill bjuda oss på dricka!
Au revoir, mon amie!!